kontak

terima kasih telah berkunjung ke blog yg bikin mumet-ndhase ini..jikalau berguna bagi anda,suatu kebahagiaan bagi kami.

salam hormat dari kami,

lekdjie

Twitter = @lekdjie //fb = Koko Riko // email = lekdjie@gmail.com

11 thoughts on “kontak

  1. Anna Roemokoy - Green Warrior of Indonesia

    Mas’E…
    Ndhase kulo mumet mergo njenengan wis “nyolong momen” diriku utk nyombong karo bojoku… krn td sy blg ke misua, kl sy jd beli sonic 150, sy mau minta bang jus (mekanik kulo) utk macaki si son2 iki, nambahi tengki so bs jd serupa dg abang’e SiBISOR (CB150R)… eeehhh ndilalah adhano njenengan wis mbantu kulo utk mwujudkan rupa si Son2 jadiii sy ga usah repot2 njelasno karo sang misua + mekanik xixixixi
    Matur suwun sanget nggih, kang mas…
    Mugo ndhase ra mumet maneh, jd iso nggambarno SUPRA GTR jadi miriiiiiip ambe dulur’e – mbak MEGA… atooo seterah kang mas ae, mo mirip sopo ae wis… hehehe

    Kl sy, dr dulu mmg pecinta HONDA, tp dr jmn CB100 smp GL Pro… sayang’e durung kesampean ae nduwe… cari2 sing lawasane kok yo angel sing sik standard, ono sing wis kinclong kuabeh… luaruang, yo oom…
    Barangkali… njenengan nduwe info ASLI ora tipu (wis pernah soale) ono sing wis wegah ambe rongsokan CB / GL nya, monggo kabar2i nang WA kulo…
    Matur suwun sanget sak durunge (nyembah2).

    Salam dr Ungasan, Bali…
    Anna Roemokoy 08821935972 (wa)

    Balas
    1. lekdjie mumet-ndhase.com Penulis Tulisan

      Waduh,ngapunten nembe dibales njih bu..jadi merasa kaya primus we,tersanjung gitu..
      kulo sing ngaturaken agenging panuwun,mergo tulisan ra jelas niku dipunrasa migunani…
      ampun ngantos nyembah2 njih,langkung sae kaliyan tiyang sepuhe mawon,ampun kulo xixixixi…

      ngapunten,soal motor lawasan honda niku,kulo dereng gadhah info sing jual ori we..biasa,rata-rata dah diubah bentuk..ada yg ori tapi klangenannya pak Taufik TMC..ragu deh kalau mau dilepas,hahaha…

      Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s